Dialogue

Vocabulary

Learn New Words FAST with this Lesson’s Vocab Review List

Get this lesson’s key vocab, their translations and pronunciations. Sign up for your Free Lifetime Account Now and get 7 Days of Premium Access including this feature.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

Lesson Notes

Unlock In-Depth Explanations & Exclusive Takeaways with Printable Lesson Notes

Unlock Lesson Notes and Transcripts for every single lesson. Sign Up for a Free Lifetime Account and Get 7 Days of Premium Access.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

1 Comment

Hide
Please to leave a comment.
😄 😞 😳 😁 😒 😎 😠 😆 😅 😜 😉 😭 😇 😴 😮 😈 ❤️️ 👍
Sorry, please keep your comment under 800 characters. Got a complicated question? Try asking your teacher using My Teacher Messenger.

RomanianPod101.comVerified
Thursday at 6:30 pm
Your comment is awaiting moderation.

Alexandra Stan este o solistă vocală din România. S-a născut în anul 1989.
Deși a fost pasionată de muzică si compoziția ei încă din copilărie, cariera sa muzicală a început atunci când doi producători au auzit-o cântând la un bar de karaoke, în 2009, și i-au oferit un contract.
După aceea piesa sa de debut intitulată „Lollipop", a fost lansată în același an, astfel Alexandra devenind cunoscută în România.
Criticii au lansat comentarii tăioase la adresa erotismului exagerat al videoclipului, care a fost regizat pentru a se potrivi cu melodia.
Cel de-al doilea cântec al său, „Mr. Saxobeat", s-a bucurat imediat de succes și i-a adus faimă la nivel internațional, înregistrând vânzări de peste un milion de exemplare și câștigând poziții fruntașe în clasamentele muzicale din nouă țări.
La Premiile industriei muzicale românești, în 2011, Stan a fost nominalizată la secțiunea „Border breaker" și „Cea mai bună artistă", în timp ce cântecul său „Mr. Saxobeat" a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun cântec" și „Cel mai bun dance".
La premiile MTV Europe Music Awards din același an, a câștigat premiul pentru „Best Romanian Act" și a primit o nominalizare la categoria „Best European Act".
Cel de-al treilea single al Alexandrei, intitulat „Get Back", s-a bucurat, de asemenea, de succes internațional.
În anul următor, a lansat single-ul „1.000.000" împreună cu rapper-ul Carlprit.
De asemenea, și-a lansat albumul de debut, intitulat „Saxobeats".
În 2013 și 2014, Stan a luat o pauză în carieră, amânând lansarea albumului care era preconizat pentru anul 2013, pentru a face față unui caz de agresiune și unui proces privind încălcarea drepturilor de autor.
Revenirea ei în 2014 a fost un succes, datorită cântecelor „Thanks for Leaving" și „Cherry Pop".