Dialogue

Vocabulary

Learn New Words FAST with this Lesson’s Vocab Review List

Get this lesson’s key vocab, their translations and pronunciations. Sign up for your Free Lifetime Account Now and get 7 Days of Premium Access including this feature.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

Lesson Notes

Unlock In-Depth Explanations & Exclusive Takeaways with Printable Lesson Notes

Unlock Lesson Notes and Transcripts for every single lesson. Sign Up for a Free Lifetime Account and Get 7 Days of Premium Access.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

1 Comment

Hide
Please to leave a comment.
😄 😞 😳 😁 😒 😎 😠 😆 😅 😜 😉 😭 😇 😴 😮 😈 ❤️️ 👍

RomanianPod101.comVerified
Thursday at 6:30 pm
Your comment is awaiting moderation.

Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută sub pseudonimul „Inna", este o dansatoare, cântăreață și filantroapă.
S-a născut în anul 1986. În 2009 a înregistrat primul său album de studio, intitulat „Hot", care a urcat în topurile muzicale din mai multe țări.
Pentru single-ul principal de pe album a primit discul de platină și de aur în mai multe țări, printre care Spania, Italia și Norvegia.
S-a ridicat la statutul de celebritate internațională în 2012, atunci când a devenit prima cântăreață de sex feminin din Europa care a depășit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube.
Inna a absolvit Facultatea de Științe Politice, din cadrul Universității Ovidius, iar după o încercare zadarnică de a participa la audițiile pentru trupa românească A.S.I.A., a început să lucreze ca asistentă de vânzări.
A reușit să intre în show business în 2007, atunci când un producător a auzit-o cântând la un magazin alimentar și i-a oferit, pe loc, un contract.
Inna obține pentru cântecul „Hot" un trofeu la premiile MTV Europe Music Award, la categoria „Cel mai bun interpret român".
În 2010, câștigă mai multe trofee la Premiile industriei muzicale românești, inclusiv la categoriile „Cea mai bună artistă ", „Cel mai bun site", „Cel mai bun album", „Cel mai bun artist internațional" și „Cel mai bun show".
De-a lungul carierei sale, a lansat numeroase hituri.
Unul dintre cântecele sale cele mai de succes este intitulat „Sun Is Up" și a fost vândut în două milioane de exemplare în întreaga lume.
„Party Never Ends", cel de-al treilea album de studio al său, nu s-a bucurat de același succes ca și albumele sale precedente, deși conține câteva colaborări cu alte vedete mari, inclusiv cu Yandel și Daddy Yankee.
La finele lui 2011, devine cea mai opulentă artistă din România și Europa de Est. Până în aprilie 2014, cele trei albume ale sale s-au vândut în peste trei milioane de exemplare.